Monday, August 28, 2006

Regenlaarsjes in augustus......Tis augustus.... De blaadjes vallen van de bomen en het regent, regent, is eventjes droog, beetje zon, nog meer regen..........
Wat willen kleine jongetjes dan doen; in de plassen stampen. Oké, dan doet deze mama mee en koopt ook regenlaarzen voor zichzelf !
Was nog een heel gedoe want Arvid wilde ALLE regenlaarsjes passen in de winkel ! Gelukkig hielden we het droog tijdens de fietsrit en hebben we onderweg alle auto's met en zonder trekhaken voorbij zien komen maar ook met en zonder aanhangers en ook nog met en zonder reserve wielen....Die fascinatie voor auto's is voorlopig nog niet over. Durf bijna geen andere onderdelen meer op te noemen.........
Aangezien ik dus "trekhaak" gesprekken heb met zoon achterop de fiets zie ik mensen soms heel raar kijken ! Wist je al dat die dingen ook kleuren hebben.....???????????? Echt waar.........!!!!!


2 comments:

D@nielle said...

tja jij dus laarsjes gevonden ... Ik zoek nog voor de boys ! Jij hebt straks verstand van alle autologo's & merken, pas maar op !
grts, D@nielle

Iloon said...

Wat een superfoto!!!
Lekker spetteren.... waar heb je de bloemenlaarsjes vandaan????
greetz Iloon.